9044 тонни змішаних відходів ЛКП «ТФ «Львівспецкомунтранс» вивезло за I квартал 2024 року!

Вивезення твердих побутових відходів – щоденна робота ЛКП «Транспортної фірми «Львівспецкомунтранс» 115 років поспіль, яку ми виконуємо максимально відповідально й натхненно для екологічного благополуччя Львова та збереження його унікальної затишної атмосфери!

Сміттєвози вивозять тонни змішаних відходів за чітко визначеними маршрутами, дотримуючись графіків, щоб не створювати незручностей для мешканців міста. Так, у І кварталі 2024 року підприємство зібрало 9044,14 т змішаних відходів: 3071,69 т – у січні, 2935,24 т – у лютому, 3037,21 – у березні. Варто зазначити, що це лише нересурсні відходи, які згодом спалюються на сміттєспалювальних заводах для отримання енергії або ж захоронюються на спеціально обладнаних звалищах.

Тож у контейнери з наліпкою «ЗМІШАНІ» потрібно викидати: жирний папір, брудну фольгу, використані паперові рушники та серветки, лакований або покритий фольгою папір, текстиль, м’які іграшки, предмети гігієни (також і підгузники), столове або термостійке скло, кераміку, порцеляну, кришталеві вироби, дзеркала, м’ясо, рибу та кістки.

Найважливіший крок, який ми можемо зробити назустріч зменшенню кількості відходів на сміттєзвалищах, – правильно їх сортувати за різними фракціями та обрати надійного і перевіреного партнера – ЛКП «ТФ «Львівспецкомунтранс»!