«Львівспецкомунтранс» інформує львівʼян та мешканців громади щодо можливостей користування контейнерами різного типу

Ефективне управління відходами є ключовим аспектом створення екологічно чистого середовища та забезпечення комфорту для мешканців.
❇️Уклавши договір на вивезення відходів із ЛКП «ТФ «Львівспецкомунтранс», мешканці приватного сектору можуть використовувати власні невеликі контейнери на 120 літрів, аби оптимізувати систему збору та утилізації власних відходів.
❇️Альтернативою є користування контейнерними майданчиками закритого типу на 1,1 м. куб для мешканців багатоквартирних будинків.
☝🏻Зауважимо, що у Львові мешканці приватного сектору та громади вже звикли користуватися контейнерами 120 л, які дозволяють максимально зручно та швидко викидати побутові відходи, а також сприяють ефективнішому контролю рівня відходів на місці збору.
Водночас, роз’яснюємо, що модернізовані майданчики закритого типу, які постійно встановлює ЛКП «ТФ «Львівспецкомунтранс» для ОСББ, ЖБК, ЛКП, використовують лише їхні мешканці. Оскільки, вони є власниками цих майданчиків, утримують та оплачують їхню модернізацію.
👌Переконані, що правильно організована, прозора система управління відходами – становить основу для сталого розвитку міста та покращення якості життя львів’ян.
👉🏻Для замовлення послуг звертайтесь за телефоном 📲067 252 1062 або 📩[email protected]
🤝Ваше ЛКП «ТФ «Львівспецкомунтранс»
м. Львів, вул. Жовківська, 18