Працівники ЛКП «ТФ «Львівспецкомунтранс» – учасники щорічного «Lviv Eco Forum»

В межах платформи Українського тижня стійкості у Львові відбувся «IX Lviv Eco Forum 2024». Це традиційне місце зустрічі представників науки, політики і бізнесу, які мають вплив на сферу екології, охорони й захисту природних водних ресурсів, піклуються про розвиток галузі водопровідно-каналізаційного господарства.

Директор та заступник директора ЛКП «ТФ «Львівспецкомунтранс» – Тарас Стефанишин та Микола Стебельський також взяли участь у цій масштабній події. Вони підкреслили, що «Lviv Eco Forum» – найкращий формат для обміну досвідом, думками та ідеями у водному та енергетичному секторах національної економіки, сприяє залученню інвестицій та новітніх технологій для України та Львова.

Під час форуму обговорили виклики водопостачання, енергоефективності та управління відходами в умовах війни. Гаслами цьогорічного форуму були: «Разом до стійкості» та «Управління відходами». Відтак, форум об’єднав українських та міжнародних експертів, представників української влади, місцевих громад, міжнародних організацій та бізнесу.


Дякуємо голові Комітету Верховної Ради з питань екологічної політики та природокористування Олегу Бондаренку за відкритість до пропозицій щодо вдосконалення Закону України «Про управління відходами». Учасники форуму також активно дискутували щодо шляхів вирішення в управлінні відходами в населених пунктах, зокрема, які були деокуповані.